ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

23 Ocak 2013 Çarşamba

Yeni Bir Saç Modeli Denedik

kynk.facebook

İnternette yukarıdaki saç modelini görüp çok beğenmiştim.İpek Hanımın saçları epey uzadı ve kestirmek istemiyor.Ne yalan söyliyeyim ? saç yapımı konusunda pek iyi değilim,yaratıcı olamıyorum oysa anneannemiz çok güzel ve yaratıcı modeller çıkarıyor.Lastik,toka,tarak,fırça derken İpekcik hiç ses çıkarmadan sabırla oturuyor saçlarını anneannesinin ellerine bırakıyor.

Çok küçük yaşlardan beri özellikle alnı tüylenmesin diye hep geriye doğru topladı annem ve bana da sıkı sıkı tembih etti o yüzden kızımın saçları genelde toplu olur pek salık bıraktığımızı hatırlamam.

Birebir yukarıdaki gibi olmasa da benzetmeye çalıştım.Bir dahaki sefere daha yanlara doğru toplayacağım yani çapraz mesafeyi biraz daha artıracağım.

Uç kısmı Fransız balıksırtı şeklinde ördüm onuda netten yeni öğrendim oldukça basit normalde saç örgüsü için üçe ayırırız saçları, Fransız balıksırtı saç örgüsü için ikiye ayırıyorsunuz ve her bölümden azıcık olacak şekilde özellikle arkadan alaraktan diğer tarafa ekliyorsunuz.Burada nasıl yapıldığı anlatılıyor bakmak isterseniz.


İpek Hanımın diğer saç modelleri için tık tık !!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Τhankѕ for another informаtіve site.
Thе рlace elsе could ӏ am gettіng thаt kіnd of
infο wгіttеn in such аn іdeal manner?
Ι've a project that I am just now working on, and I have been at the glance out for such info.

My website ünlü oyunları