ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

1 Nisan 2012 Pazar

GERÇEKTEN PİŞMANLIK DUYDUM


İpekcik dün gezdi,eğlendi.Öğle uykusu geciktiği için eve geldiğinde epey yorgundu.Bir saatliğine şekerleme yapayım diye uzandı,gel gelelim uyandığında ateşler içindeydi.

Sebep yok! Hastalık yok! nereden çıktı bu ateş? bilemedik.
Genel durumu kötü görünmediğinden paniklemedim.Oysa ilk zamanlar,özellikle konuşamadığı derdini anlatamadığı dönemlerde,ateş olayı kabusum olurdu.

Evde eczaneden aldığım 3-4 tane değişik model derece vardı.Hani şu klasik içi civalı ya da pille çalışan sağlık ocaklarında kullanılan modeller.
Ne hikmetse akşam hiç birini bulamadım.Oysa hep aynı yerde tutarım ne oldu bilmiyorum? bulamadım işte lazım oldu yaa...

O an çok pişman oldum. :((
Doğum öncesi bebek alışverişinde listeme yazdığım ancak bir türlü edinemediğim Dijital Ateş Ölçeri almadığıma pişman oldum.Gereksiz dünya para harcadığımız ve çok az kullanılan onca şeye rağmen bunun ne kadar önemli ve uzun vadede kullanılan bir alet olduğunu bir kez daha anladım.

Arkadaşlarım Phillips ya da Braun marka önermişlerdi.fiyatlarını tekrar gözden geçirip geçte olsa almayı düşünüyorum.Çocuk gece uyurken, onu rahatsız etmeden ateşini takip etmekte büyük kolaylık sağlayacaktır.

5 yorum:

Onur Kayıkcı dedi ki...

İpek için çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Dediğiniz gibi lazım olduğunda hiçbir şey ortada olmaz.Bütün hepsi üst üste gelir.Umarım İpek'çik daha da iyidir.Ateş ölçer de de Braun almanızı öneririm.Geçmiş olsun.Her ne yapıyorsanız kolay gelsin :)

ANNECİK dedi ki...

Çok teşekkür ederim,evet çocuklarda bu tür durumlar olabiliyor.Şimdi biraz daha iyi gibi.

Handan dedi ki...

Geçmiş olsun Ebrucum. Bizde de braun var, onu aldıktan sonra çok rahat ettik. Uyurken bile ölçebiliyorsun.

mrv dedi ki...

İpek nasıl oldu annesi, umarım daha iyidir. Bende kızım ateşlendiğinde dijital ateş ölçer almadığım için kendime çok kızmıştım. En kısa zamanda bir tane edinmeli.
Çok geçmiş olsun.

ANNECİK dedi ki...

Teşekkür ederim Sevgili Mrv,bir kaç gündür şikayetlerimiz devam etmekte.Gribal bir durum söz konusu ara ara ateşi çıkıyor şu an antibiyotik kullanıyoruz Umarım en kısa zamanda düzelir.