ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

23 Eylül 2014 Salı

Sadece kadınlara özel kredi kartı TEB She Card


Kadın olmak bir ayrıcalıktır aslında. Bu nedenle de alışverişlerde, gittiğimiz mekanlarda kendimizi özel hissetmek isteriz. İşte tam da bu konuyla ilgili olarak TEB’in kadınlara özel kredi kartı TEB She Card’dan bahsetmek çok yerinde olur. TEB She Card, Bonus Card’ın bütün özelliklerini taşıyan ama pek çok artıları olan bir kredi kartı. Bu kart sahipleri 100 tl ve üzeri kozmetik, giyim ve çocuk giyim alışverişlerinde ekstra %5 bonus kazanıyor. Sadece bu mu? Tabii ki hayır.

TEB She Card’ı özel ve avantajlı yapan kuaför, cilt bakımı ve masaj harcamalarında 3 taksit imkanı sağlaması. Ayrıca tüm sağlık harcamalarınızda da 3 taksit imkanından yararlanabilirsiniz. Bu sayede bütçenizde önemli bir yer tutan kişisel bakım ve sağlık harcamalarını taksitlendirerek kabaran faturaların altında kalmazsınız.

Size özel pek çok avantajlar sunan TEB She Card ile TEB Seyahat hattını arayarak birikmiş bonuslarınızla seyahat hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik TEB She Card burada da size taksitli alışveriş imkanı sunmakta.
Ve yine çok işinize yarayacağını düşündüğümüz asistan hizmetlerinden de 0 850 200 0 666 numarayı arayarak ücretsiz yararlanabilirsiniz. Yani kapıda kaldığınızda çilingir, camınız kırıldığında camcı çağırabilirsiniz. Ya da aracınızla yolda kaldığınızda çekici hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: