ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

12 Şubat 2014 Çarşamba

Yarıyıl tatili bitti, borçlar birikti




Yarıyıl tatili pek çok anne baba için hem keyifli ama bir o kadar da masraflı geçer. Yaz tatilinden beri eve kapanıp ders çalışan çocuklarımızı bu 15 gün içinde mümkün olduğunca eğlendirmeye, gezdirmeye, onları mutlu etmeye çalışırız.


Kimimiz kayak kaymaya meraklıyızdır, fırsat bu fırsat kayak yapmaya gideriz. Kimimiz aileden uzaktayızdır, memlekete gideriz. Kimimiz de bir yere gitmeyiz, bulunduğumuz yerdeki etkinlikleri takip etmeye çalışırız. Sinema, tiyatro, şovlar, müzeler, atöyle çalışmaları için en uygun zamandır yarıyıl tatili.

Tatil bittiğinde çocuklar hatta beraberinde anne babalar da çok keyifli zamanlar geçirmiş olurlar. Ancak bu kısacık zamanda harcanan masraflar keyfimizi kaçırıp yerine endişe getirebilir. Kredi kartı ile harcama yapmışsak, kabaran borcu ödemek ya da nakit harcama yapmışsak ay sonunu nasıl getireceğimizi düşünmek işin en kötü tarafı maalesef. Ancak bankanızdan alacağınız ihtiyaç kredisi ile bu endişelerinizi giderebilirsiniz. Kredi hesaplama aracı sayesinde aylık ödemelerinizi ayarlayarak bütçenizi sarsmadan yarıyıl tatilinin getirdiği maddi yükü hafifletmiş olursunuz. Üstelik kredi başvurusu yapmak artık çok kolay. TC kimlik numaranızı sms atarak kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Onayınız geldiğinde de en yakın şubeye gidip paranızı alıyorsunuz. Yani ihtiyaç kredisi sayesinde endişeye gerek yok.

Hiç yorum yok: