ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

30 Mayıs 2013 Perşembe

Yaz sıcağı değil, çöl sıcağı



Sıcaklar iyice kendini hissettirmeye başladı. İklimlerdeki değişiklikler sonucu artık yazın çöl sıcakları yaşar olduk. Özellikle de heryeri yüksek yüksek binaların sardığı büyük şehirlerde yazın nefes almak adeta imkansız oluyor. İşte bu nedenle de klima kullanımı artık lüks tüketim değil, bir ihtiyaç olmuş durumda. Klima ile, sadece soğukluk sağlamıyorsunuz aynı zamanda ortamdaki nemi de aldığı için çok daha rahat nefes alabiliyorsunuz.


Günümüzde klima olmayan işyeri kalmadı gibi. Zaten çalışanların verimli olması için serin bir ortamda bulunmaları şart. Artık neredeyse klima olmayan ev de kalmayacak. Başınızı kaldırıp binalara baktığınızda her balkonda klima motoru görmek mümkün. Önemli olan klima alıp taktırmak değil, mekanınıza uygun bir klima taktırıp onu uygun şekilde kullanmak. Sıcaklar çok diye küçük bir odaya gereğinden daha büyük bir klima taktırırsanız yazın buz gibi olan o ortamda hasta olmanız kaçınılmazdır. Bu nedenle klima alırken önce keşif yaptırmak önemli. Uzman görüşüne göre alacağınız klima ile yaz sıcaklarını en rahat şekilde geçirmeniz mümkün.

2 yorum:

Sami Murat dedi ki...

Merhabalar. sitenizden tanıtım yazısı satışınız var mıdıdr? varsa ücretiniz ne kadar? annecik.blogspot.com sitenizde İletişim formunu göremediğimiz için buradan yazıyoruz.

ANNECİK dedi ki...

Sami Bey annecik35@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederim.