ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

27 Eylül 2012 Perşembe

Tatil Bitti, Okul Başladı


Koskoca bir yaz göz açıp kapayıncaya kadar geçti.Tatilimiz bitti ve biz evimize döndük kafamızda soru işaretleri ve bir belirsizlikle.

60 mı ? 66 mı? derken İpek Hanım da 64 aya henüz girmişken okullar açıldı ve kreşimizin Anaokuluna devam etmesine karar verdik. Bu arada evimizin yakınındaki okullada irtibat halindeydik.Sınıfın genel yaş ortalamasına da baktık elbet zaten hepsi küçüktü ama Hanımım okula başlasaydı küçüklerinde küçüğü olucaktı.://


Haaa bu arada kayıtlar internet ortamında yayınladığı gün çok göz yaşı döktüğümü belirtmeden edemeyeceğim.Gerçekten üzüldüm sadece kızım içinde değildi bu üzüntüm.Hepsi için üzgündüm.

Şimdi üzüntümde haksız olmadığımı görüyorum zaman zaman karşıma çıkan çocuklar her şeyi anlatıyorlar size…

Keşke yumuşak bir geçiş olsaydı, hani pilot okullarda ön bir uygulamayla birkaç sene içinde yapılsaydı şu iş.

İpek Hanımın tatili hem uzun hem de çok güzeldi.Kendisi de şimdi şimdi farkına varıyor.Çok şükür okulumuza başladık.Sabahları uyanmak biraz zor olur mu diyordum? Şimdilik sorun yok gibi.İpek zaten genelde neşeli,eğlenmeyi gezmeyi arkadaşlığı çok seven bir çocuk.Şu an için tek sorun anneannemizin dönmemiş olması.Onu çok özlüyoruz.Onlarda geldi mi İpek Hanım tamamdır.:))

Bugüne kadar heryere araba ile gittiğimiz için İpek toplu taşıma araçlarını merak ediyordu.Kış döneminde otobüsle bir seyahatimiz oldu.Birgün metroya bindi.Yine yazın gemi yolculuğunun nasıl bir şey olduğunu öğrendi.Dönüşümüzü de uçakla yaptık.Şimdi sadece geriye tren yolculuğu kaldı hadi bakalım…










2 yorum:

Flame dedi ki...

Çok iyi etmişsin anaokuluna göndermekle.
Alperi okuldan alırken görüyorum çok minikler.

İpek kocaman olmuş bu yaz.
Maşallahhhhh...

Unknown dedi ki...

Çok tatlı maaşallah.Çok güzel resimler