ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

30 Mayıs 2012 Çarşamba

İpek Hanım doğum gününü kutladı


Mayıs ayı hepimiz için yoğun geçti.Proje ödevi yarışması, yıl sonu gösterisi, doğum günü derken fotoları ancak yükleyebildim.

Pastasını katalogdan kendi seçti, arkadaşları ile kreşte doyasıya eğlendi ve bir yaş daha büyüdü abla oldu bebeğim.

Allah cümlesine güzel yazılar yazsın.Çocuklar hep gülsün...




İlkokul İçin 5 Buçuk Çok Erken İmza Kampanyası

Bilmiyorum haberi olmayan var mı? 
Begüm Doğantan'ın katkılarıyla  bir imza kampanyası başlatıldı ve çok kısa sürede büyük ilgi gördü.Ben imza attığımda sayı 240'lardaydı, şimdi bakıyorum rakam 10.000'lere doğru ilerliyor.


Gerekli imza 5000 olarak belirlenmişti ki rakam çoktan iki katına ulaştı.
Sonucu ne olursa olsun  bu rakamları görmek beni mutlu etti.
Evet tedirgin annelerden biriyim,kızım ay farkı ile bu sene ilkokula başlamayacak ama çocuklar hepimizin,nasılsa benimki başlamıyor deyip kayıtsız kalamadım.


Kreşte zaman zaman derslerine katılım gösterdiğim için ve de geçmişte ki üç yıllık öğretmenlik tecrübeme dayanarak çocukların neleri yapıp neleri yapamayacağı konusunda fikirlerim var.


Herşey bir yana mesela benim çocuğum, henüz tuvalet hijyenini sağlayabilecek bilinçte değil.Hala  daha öğle uykusuna yatan bir çocuk.Bak bu senin beslenmen bunu açıp şu saatte yiyeceksin desen yiyemez.Kantinden alışveriş etmesini para üstü vermesini-almasını bilmez.Sınıfta uzun süre tek düze oturamaz gibi...


Neyse lafı uzatmak  istemiyorum.
Kampanya 9 Haziran 2012'ye kadar devam edecek.Sizde katılım göstermek isterseniz  İlkokul için 5 Buçuk Çok Erken 'i tıklayabilirsiniz.

son olarak eklemek istediğim bir husus e-mail adresinize gönderilen linki onaylamanız gerekiyor. Gelen mesaj Spam kutusuna düşebiliyor, buna dikkat edelim.

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Aradığınız Emlak Hurriyetemlak.com'da!

Emlağa dair her şeyi tek çatı altında buluşturan www.hurriyetemlak.com, çok seçenekli güncel ve detaylı ilanlarıyla, gelişmiş arama özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımıyla, sektöre dair güncel haberleri ve istatistiki bilgileriyle, tam anlamıyla emlak sektörünün nabzını tutuyor.





Satılık ve kiralık daireler, ofisler, iş yerleri ve tüm konut projelerini bulabileceğiniz www.hurriyetemlak.com, sunduğu çok sayıda seçenekle size aradığınız emlağı mutlaka bulma olanağı sağlıyor.


İlanlarda okul, hastane, restoran, alışveriş merkezi gibi çevre bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Video desteğiyle gayrimenkulü içindeymişcesine izleyebiliyorsunuz. Baktığınız evin ya da iş yerinin net konumunu harita üzerinde görebiliyorsunuz.


Bu kadar kolaylık ve çok seçenek varken www.hurriyetemlak.com’da, aradığınız emlağı ya da emlağınızın talibini bulmanız an meselesi!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

17 Mayıs 2012 Perşembe

TRAFİK LAMBASI YAPTIK


Aile katılım ödevimiz bu sefer trafik lambasıydı.
Daha önce lazım olur düşüncesiyle atmadığım çamaşır kutusunu siyah kartonla kapladık.

İpek Hanım yapıştırma ve kenar boyama işlemini yaptı.

Makas kullanımı eskiye göre daha iyi olduğu için lamba renklerini oluşturacak fon kağıtlarını önce ona kestirdim.Mesela kırmızı da hiçbir düzeltme yapmadım.Tamamı ona ait.

Kutu kaplama işleminden sonra fon kağıtlarını yapıştırdık.
En sonunda kağıt havlu rulosundan kalan kartonu kaplayarak kutu altından bir delik açtık.
Fena olmadı sanırım.:))





16 Mayıs 2012 Çarşamba

İlk Defa Bir Bebek Bezi Markası Deneyimli Annelere Seslendi!

Anneler tabii ki bebekleri için hep en iyisini ister. Söz konusu bebek bezi olunca da en fazla dikkat ettikleri nokta minik kuzucuklarını konforlu ve kuru tutacak bir bezdir. Yapılan araştırmalarda da sonuç değişmedi. Tüm bunları dikkate alan Canbebe, daha gelişmiş bir ürünü piyasaya sürdü, yeni Canbebe ComfortDry.



Senelerdir özellikle uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Canbebe, ComfortDry’la da yine rakiplerinden daha hesaplı. Üstelik bu kez annelerin başka isteklerine de kulak veriyor. Bu konuda belirlediği hedef kitle ise deneyimli anneler...


Araştırmalarda Canbebe’yi özellikle deneyimli annelerin tercih ettiği sonucu çıktı. Bunun sebebi de annelerin deneyim kazandıkça aynı kalitedeki bir beze daha fazla para vermeyi gereksiz bulmaları. Bu yüzden yine hesaplı olmayı tercih eden Canbebe ayrıca ComfortDry’la emiciliğini artırarak bebeklerin pişik sorununu çözmeye odaklandı. Bebekleri daha rahat ettirmek için de topaklanmayı önleyen özel bir doku kullandı. Bu sayede bebekler eskisinden daha rahat ve daha mutlu. E tabi onları gülücükler saçarken gören anneleri de...




ComfortDry için seçilen slogan ise oldukça anlamlı: “Deneyimli Annelerin Akıllı Seçimi”


Bir bumads advertorial içeriğidir.

13 Mayıs 2012 Pazar

Canım Annem

foto.tumblr.com

Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan,gücüme güç 
umuduma umut katan Annem,koruyucu meleğim,
ellerinden öperim.

11 Mayıs 2012 Cuma

En Yaratıcı Anneler Günü Hediyesini mi Arıyorsunuz?

Anneler Günü’nün en yaratıcı hediyesini aramanıza artık gerek kalmadı. Vestel'in bu yılki Anneler Günü’ne özel tasarladığı Anne Bak N’aptım Facebook uygulamasıyla, annenizin sevinç gözyaşları garanti :)



Malum, sosyal medyanın popülerliği arttıkça, “kaç yaşında olursa olsun, yeter ki gözümün önünde olsun” diyen annelerimiz, Facebook’ta da “arkadaşımız” oldular. Bir hesap açar açmaz da genelde yaptıkları ilk iş, profil ya da kapak fotoğraflarına biricik evlatlarının resimlerini koymak oluyor.


İşte buradan yola çıkan Vestel, Facebook sayfasındaki Anne Bak N’aptım uygulaması ile kullanıcılara, Anneler Günü’nü Facebook’ta “anne stili” kutlama şansı veriyor.  Vestel'in bu uygulamasıyla, Anneler Günü kutlamanızı Facebook kapak resminize taşıyıp, annenize olan sevginizi dünyaya ilan edebiliyorsunuz. İsterseniz kendi annenizin fotoğrafını şablonlara yerleştirerek kendinize özel bir tasarımla, isterseniz de önceden hazırlanmış tasarımlardan birini kullanabiliyorsunuz.



Üstelik, annesi için tasarım yapanlar çok özel bir indirime de hak kazanıyor. Bu Anneler Günü’nde annesine en yaratıcı hediyeyi vermek isteyenler buraya:


http://gid.io/AnneBakNaptim


Bir bumads advertorial içeriğidir.

ÇİÇEK SEPETİ.COM ANNELERİ UNUTMADI



Anneler Gününe saatler kala Çiçek Sepeti.com  tarafından hatırlanmak beni çok mutlu etti.
Bu düşünceli davranışlarından dolayı  Çiçek Sepeti.com'a 
en içten teşekkürlerimi yolluyor,
çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.






Çiçek Sepeti Gurme Serisinde bu lezzetli 
kek ve kurabiyelerin farklı farklı modelleri var.
Bakmak isterseniz tık tık !!!

10 Mayıs 2012 Perşembe

bebeğimin doğum günü ♥ ♥


Canımın içi güzel yavrumun bugün doğumgünü.

Okulda arkadaşları ile kutlamasını istedim ancak yıl sonu provalarına denk geldiği için önümüzdeki hafta kutlama kararı aldık.
Hediyeleşme faslı zaten bir haftadır devam ediyor. :)) 
daha bitmedi ama.

İpekböcüğüm,balım  güzel günler göstersin Allah sana ve cümlemizin evladıyla...

3 Mayıs 2012 Perşembe

Aile Katılım Faaliyeti, İp Ödevimiz



Yıl sonu yaklaştı ya,bizde yaratıcılık kalmadı.İp ödevi üzerinde epey düşündük.Ne yapsak? Öyle mi,böyle mi?

Hatta hiç yapmasak mı?

Basit birşey oldu ama,gören herkes çok beğendi. :))



2 Mayıs 2012 Çarşamba

Veee Beklenen Oldu.Hem de İlk Sefer de...

Geçtiğimiz günlerde düşüncemi burada paylaşmıştım.Bunun için müneccim olmanız gerekmiyor.Gıda zehirlenmesi ciddi bir konudur hatta ölüme kadar götürür.Söz konusu çocuksa gerisi teferruattır benim için.


Çok üzüldüm, heberin detayları burada.