ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

12 Şubat 2018 Pazartesi

Aynı yastığa baş koymuş evli çiftlere özel birbirinden farklı hediye önerileri!

Evet, yine o malum tarih yaklaştı. Belki uzun zamandır evlisiniz, “Artık Sevgililer Günü mü kaldı bize?” diyorsunuz. Eşinizle ilk günkü heyecanınızı yeniden yaşatacak birbirinden farklı hediye önerilerimle sizlerleyim!


- İlişkiyi heyecanlandırmak için baştan çıkarıcı bir koku alın. Kokular hafızada yer bırakır ve her yeni koku bambaşka hatıralar yaratır. Hazır kış ayındayken baskın ve egzotik kokuları tercih edebilirsiniz.

Kadın Parfüm öneri için tıklayın!
Erkek Parfüm önerileri için tıklayın!

- İlişkinizin monotonlaşmaya başladığınızı düşünüyorsanız biraz aksiyon katmaya ne dersiniz? Tek yapmanız gereken şey, bir aksiyon kamerası alıp çeşitli çılgınlıklara atılmak. Ee, ne demişler? Heyecan, ilişkiyi diri tutar :)  Aksiyon kamerası seçenekleri için tıklayın!

- Eşinizle bu özel gecede romantik bir filmi loş ışıklar altında izlemek zorunda değilsiniz. Bugün en sevdiği oyunu birlikte oynayıp farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bunlar hep geleceğe yatırım. Oyun konsolu çeşitleri için tıklayın!

- Konu romantiklikten açılmışken, Bir buket çiçek klişe olabilir ama bir terraryum asla! Fanus içinde minyatür bir dünya yaratın ve sevdiğinize uzun zaman saklayabileceği bir anı bırakın. Teraryumlar için tıklayın! 

Romantiklik önemli. Karşınızdakine ince bir ruhu ve ince zevklere sahip biri olduğunuzu göstermek için en iyi gün, bugün! Hediye edeceğiniz retro bir plakçalarla eski plakları dinleyip, romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Pikaplar için tıklayın!
Ben hala kararsızım daha fazla seçeneğe bakmalıyım diyorsanız zaman kaybetmeden buraya tıklayabilirsiniz
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: