ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

22 Nisan 2014 Salı

Kinder Surprise'ini geri vermek için ne istersin?



40 yıldır hem annelerin hem de çocukların Kinder Surprise'ı çok sevmesinin birçok nedeni var.

İlki çocukların lezzetine doyamadığı sütlü dolgulu çikolatası. O çikolatanın içinden bir de binlerce farklı oyuncak çeşidi çıkınca, çocuklar hem oyunlarına yaratıcılık katıyor, hem de her Kinder Surprise'da yeni bir heyecan yaşıyor. Anneler de çocuklarının bu heyecanını görmekten ve yaratıcılıklarının gelişimini izlemekten çok mutlu oluyor. Çünkü Kinder Surprise'ın oyunlarına kattığı yaratıcılığı, mutluluğu kendi çocukluklarından biliyorlar.

İşte Kinder Surprise'ın yeni kampanyasında anneler Kinder Surprise'ın çocukları için ne kadar değerli olduğunu anlamak için çocuklarına Kinder Surprise verip sonra da geri istiyorlar. Çocuklar da bu duruma çok eğlenceli tepkiler veriyor. Belli ki çocuklardan Kinder Surprise'ı geri almak hiç de kolay değil.

Kampanyanın Facebook ayağında da Kinder Surpise anneleri, çocuklarına Kinder Surprise verip geri istedikleri videoları paylaşabilecekleri bir uygulama yapmış. Anneler çocuklarının videolarını paylaşarak sürpriz hediyeler kazanabiliyorlar. Facebook uygulamasına da bu linkten ulaşılıyor.


Bir boomads advertorial içeriğidir.
-->

15 Nisan 2014 Salı

TEB Çocuk ile çocuklar parayı öğreniyorlar

TEB’den çocuklar için harika bir eğitim aracı. Ekonomi bilincini erken yaşta kazandırmak, tasarruf yapmayı öğretmek, para harcama konusunda onları bilinçlendirmek için şimdi TEB Çocuk var.


Anne ve babalar TEB Çocuk sayesinde çocuklarına parayı tanıtıyorlar, birikim yapmalarını sağlıyorlar. Eğlenceli oyunlar sayesinde çocuklar eğlenirken aynı zamanda para kavramını ve para kazanmayı ve biriktirmeyi öğreniyorlar.

Parayı tanıma bölümünde paraları kameraya göstererk paraları tanıyorlar. Bakkal amca bölümünde marketlerde satılan ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Limonatacı uygulaması ile iş kurup ticaret yapıyorlar, kar ve zarar etmeyi öğreniyorlar. Harçlık ajandası ile küçük işler yaparak harçlık kazanma ve biriktirme yollarını keşfediyorlar.
6 ile 12 yaş arasındaki çocuklara yönelik olan oyunlar internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak oynanabilmekte. Siteye giriş yapmak için TEB müşterisi olma zorunluluğu bulunmamakta. Tablet kullanıcıları için de yine ücretsiz iPad uygulaması da bulunmakta.


Para kavramını erken yaşta bilinçli bir şekilde kazanan çocuklar ileride harcamalar konusunda daha dikkatli daha tutumlu bireyler olacaklar. Bu bilinci onlara kazandırmaya çalışan TEB Çocuk şimdi kendisini çağıran okullara gidiyor. İster veli olun, ister öğretmen sitedeki talep formunu doldurarak TEB Çocuk’u çağırabilirsiniz. 

Anne Sütünün Antibiyotik Kullanımı Gerektiren Hastalıkları Azalttığını Biliyor Muydunuz?



Sevgili anneler, anne sütü mucizedir, bebeğiniz ilk doğduğu andan itibaren büyüme ve gelişme için gerekli olan tüm sıvı, enerji ve besin ögelerini içerir. Eşsiz içeriği ile bağışıklık sistemi gelişimini destekler, antibiyotik kullanımı gerektiren hastalıkları azaltır.

Bebeğinizin bağışıklığını guclendirmek için onu 2 yaşına kadar anne sütü ile besleyin. Anne sütü alımı azaldığındaysa bebeğinizin bağışıklığını Aptamil ile desteklemeye devam edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.
Bir boomads advertorial içeriğidir.
-->