ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

25 Eylül 2014 Perşembe

Tuvalet Eğitimi ve Mikroplar

Mira’nın tuvalet eğitimini nerdeyse çözdük. Elveda bebek bezleri derken yeni bir sorunumuz oldu: Tuvalette hijyen.

Neyse ki bu konuda güvendiğim bir marka var: Türkiye'yi hijyenle tanıştıran marka olarak bilinen ,deterjan katkılı yoğun formüllü Domestos.

1999 yılında Türkiye pazarına girmesiyle birlikte Domestos, Türk evlerine yeni bir temizlik anlayışı getirdi. Çamaşır suyu kategorisinde daha önce olmayan bir kategori yaratarak pazara ultra yoğun çamaşır suyunu sunan Domestos, kısa zamanda temizlik dolaplarındaki yerini alarak, yarattığı Ultra Yoğun Çamaşır Suyu pazarını hem büyüttü hem de lideri oldu. Bunda benim annemin de payı büyük hani :)

En son markete Domestos almaya gittiğimde fark ettim ki yeni bir ürün çıkartmışlar:

Domestos 7’li Püskürtme Sistemi



Domestos 7’li püskürtme sistemli ürünün özel olarak dizayn edilmiş bir kapağı var. Bu kapakta bir değil, tam yedi ölümcük delik bulunmakta.

Kapağın 7 delikli püskürtme sistemi sayesinde ürün tazyikli bir biçimde çıkarak hızla geniş bir alana yayılmakta. Bu yeni kapak sayesinde ulaşılması zor yerlere zahmetsizce ulaşır ve mikropları öldürebilirsiniz.

Domestos 7’li püskürtme sistemi ürünü, özellikle tuvalette erişilmesi güç alanlardaki mikropları öldürmek için özel olarak tasarlanmış. Yani anlayacağınız sanki benim tuvalet eğitimine başladığımı biliyorlar da özel olarak çıkardılar gibi.



Üründen ve kapağının verdiği faydadan maksimum yararlanabilmek için ürünü klozet gibi ya da duvar gibi dikey yüzeylere kullanılmasını öneriliyor. Bu şekilde erişimi zor olan yerlere kolayca ulaşılıyor ve gizlenen mikropları da öldürebiliyor.

Ben üründen çok memnun kaldım, umarım siz de beğenirsiniz.

İçerik: www.komirra.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: