ÇOCUKLARINIZ SİZİN ÇOCUKLARINIZ DEĞİL...
ONLAR KENDİ YOLUNU İZLEYEN HAYAT'IN OĞULLARI VE KIZLARI...
SİZİN ARACILIĞINIZLA GELDİLER AMA SİZDEN GELMEDİLER...
VE SİZİNLE BİRLİKTE OLSALARDA SİZİN DEĞİLLER..

HALİL CİBRAN

Bumerang - Yazarkafe

30 Mart 2013 Cumartesi

Evde Parmak Boyası Hazırlama


Piyasadaki parmak boyalarının fiyatları ortalama 7 TL 'den başlıyor.Gramaja ve renk adedine göre fiyatları artıyor.

Faaliyetlerde parmak boyasını sıkça kullanıyoruz.Evde yapma imkanı da varmış.Ben bu tarifi okulun etkinlik kitabından aldım.Sizlerle de paylaşmak istedim.



29 Mart 2013 Cuma

Bebeklerinizin ihtiyaçlarını %90'a varan indirimlerle karşılamak için artık mompery.com var!


Anne ve hamile kadınların tüm ihtiyaçlarını bulabilecekleri, uzun yıllar severek kullanacakları en tanınmış ve kaliteli markalara ait ürünleri %90’a varan indirimle alma fırsatı sunan yeni anne bebek alışveriş sitesi açıldı: Mompery.com!




Bebeğinize ipeksi bir dokunuşla yaklaşacak bebek battaniyeleri, yeni doğmuş bir bebeğiniz varsa her gün birden fazla adet kullanmaya mecbur olduğunuz bebek bezleri ve yemek yeme alışkanlığı kazandırırken kullanacağı şirin ve renkli önlüklerle sizler de onunla çocuk olacaksınız. Anneleri anlayan Mompery.com’da Trenyol’da tecrübe sahibi olan gençlerin, ‘Mutlu çocuk mutlu aile’ kavramıyla yola çıkması da bu yüzden.

Mompery.com’un size özel sunacağı fırsatlardan yararlanmak için hemen siteye giriş yapmanız yeterli. Üye olduğunuz anda hemen 20 TL hediye çeki kazanıyorsunuz. Avantajlar bununla da kalmıyor, ilk 100 TL alışverişinizde 20 TL indirim kuponunu da kazanabiliyorsunuz. "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi seçkin ve kaliteli markaların inanılmaz indirimleri için günlerce beklemenize gerek yok artık.




Her sabah 7’de siteye yapacağınız girişle birbirinden güzel fırsatları görebilir, 3 günde bir yenilenen butik anlayışıyla herkeste bulunmayan bir çok özel ürüne sahip olabilirsiniz. Bebeğiniz ve siz için yaratılan bu fırsatları sakın kaçırmayın!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

28 Mart 2013 Perşembe

Çerçeve Süsleme

Aile katılım ödevimiz çerçeve süslemeydi.
Daha önce mercimek,makarna,irmik vs. çerçeve süslemesi yapmıştık.

Kartonun ince ve parlak olması nedeniyle iyi yapışmayacağını düşündüm ve bu sefer farklı birşey olsun istedim.
Kendinden yapışkanlı,ince post- it  kağıtların yardımıyla böyle bir şey ortaya.

Fena olmadı sanırım.Ne dersiniz?



7 Mart 2013 Perşembe

NIVEA yürekleri ağza getiren bir şakayla yeni Stress Protect deodorantı tanıttı


Havaalanında yaşanabilecek en büyük terslik veya en korkutucu deneyim ne olabilir dersiniz? Uçağınızı kaçırmak mı, bavulunuzu kaybetmek mi yoksa hava koşullarından dolayı günlerce havaalanında kalmak mı?

NIVEA, yolcular üzerinde uyguladığı Stres Testi’yle, onlara soğuk terler döktürmüş ve yeni Stress Protect deodorant için eğlenceli bir viral reklam hazırlamış. Videoyu izleyenler, en stresli deneyimlerini #StresTesti etiketiyle Twitter’da paylaşmaya başlamış bile.


Şubat ayında dünya çapında 5 milyondan fazla izlenme ile en çok paylaşılan viral videolardan olan Stres Testi, NIVEA’nın yeni ürünü Stress Protect deodorantı tanıtıyor. Videoda, farklı insanlar havaalanında uçaklarının kalkmasını beklerken, bir anda tehlikeli bir kaçak olarak arandıklarını öğreniyorlar ve ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Günlük hayatımızda karşılaşabileceğimiz heyecan, korku, stres gibi duygu değişimlerinin neden olduğu terleme ile yeni NIVEA Stress Protect deodorantın ne kadar iyi başa çıktığını, esprili bir dil ile anlatan videoyu izleyince, soğuk terlere karşı önlem almanın önemini kesinlikle hissedeceksiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

3 Mart 2013 Pazar

Bir Resim ve Anlattıkları...


İpekciğin çizimleri gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. 
Evet resim yapmayı seviyor ama çok yetenekli olduğunu söyleyemem :)) yinede çocukça anlattıklarını seviyorum.
Mesela buna bayıldım.

Güneşli bir günde deniz kenarında elele gezintiye çıkmışız.Çantalarımız omuzda aynı renk elbise giymişiz ve tokalarımız aynı.Kumdan yapılmış kalelerin yanından geçiyoruz ve bebeğim bana çiçek getirmiş...

Düşünün ne hissettim?
Bir anne için en güzel hediyelerden biri bu.